Karakteristiek Rijnhuizen Wonen als een vorst

De Boskamer

De Boskamer heeft de allure van de lommerrijke buitenplaatsen van weleer. Hier waan je je ver van de bewoonde wereld, terwijl die in werkelijkheid om de hoek ligt. Scholen, winkels, sportclubs en andere verenigingen: je vindt het allemaal in de nabije omgeving. Het gezellige centrum van Nieuwegein telt een aantal leuke winkels en horecagelegenheden, en wie echt wil shoppen staat in een half uurtje onder de Domtoren van Utrecht, gewoon op de fiets. Die veelzijdigheid maakt deze unieke locatie tot een heerlijk thuis voor ouders en hun opgroeiende kinderen.

De Boskamer is een landgoed van deze tijd, maar met een knipoog naar het verleden.

Alles dichtbij

In Nieuwegein heerst een prettige, gemoedelijke sfeer, die voor iedereen iets te bieden heeft. Het gezellige centrum heeft een aantal leuke eet- en koffietentjes. Wie uitgebreid wil shoppen, kan zijn hart ophalen in City Plaza, de overdekte passage met meer dan 150 winkels. Utrecht lonkt, met al haar levendigheid en veelzijdigheid, maar ook de liefhebbers van groen en water worden op hun wenken bediend. Het Natuurkwartier in het Stadspark, het IJsselbos, het prachtige polderlandschap: in De Boskamer is buiten altijd dichtbij.

“De Boskamer en Landgoed Rijnhuizen zijn centraal gelegen in het hart van Nederland.“
Utrecht Centraal - De Boskamer

Kruispunt van snelwegen

De toegang tot de A12, die de verbinding vormt naar Den Haag/Rotterdam en het Duitse achterland, vergt slechts vijf minuten. Ook de A27, als ideale noord-zuidverbinding, en de A2 naar Amsterdam zijn met de auto gemakkelijk bereikbaar. In een klein half uur sta je op Schiphol Airport.

Bezienswaardigheden

Zoveel te zien
en te beleven!

Vanuit Nieuwegein is de hele Randstad bereikbaar, maar net zo gemakkelijk kun je gaan uitwaaien op de Utrechtse Heuvelrug of de Veluwe. Het hóeft alleen niet, want ook in de directe omgeving valt er veel te genieten en te beleven. Alvast enkele tips voor een gezellige dag eropuit, samen of met het hele gezin.

Natuurkwartier

In het Stadspark van Nieuwegein vind je het Natuurkwartier. Een prachtige groene buitenomgeving, waar kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven op de kinderboerderij en in de grote natuurspeeltuin, bij poldermolen Oudegein, in de boomgaard of op het blotevoetenpad.

CityPlaza

Met meer dan 150 winkels en een bijzondere, moderne architectuur kun je hier gerust een dagje shoppen. Omdat de passage deels overdekt is, is dit een prima optie voor een regenachtige dag. Het uitgebreide aanbod trekt zowel inwoners als bezoekers van Nieuwegein aan.

Theater De Kom

Stadstheater en kunstencentrum De Kom is dé culturele ontmoetingsplaats van Nieuwegein. Het theater staat garant voor een inspirerende avond uit, maar je kunt er ook je eigen talenten ontwikkelen. Vraag eens naar het veelzijdige cursusaanbod op het gebied van kunst, toneel, dans, musical en muziek!

Recreatieplas Laagraven

Laagraven is een prachtig natuurterrein, bestaande uit twee plassen. Aan de Zuidplas ligt Down Under; een unieke locatie met een gezellig familierestaurant en uiteenlopende watersportmogelijkheden. Wat dacht je van waterskiën, wave surfen, bubbelvoetbal of gewoon een dagje zon- en waterplezier in het strandbad?

Historische dorpen

Vreeswijk is een voormalig schippersdorp en veel van die historie vind je terug in de gebouwen, de kerk, de Oude Sluis en binnenvaartmuseum de Museumwerf. Naast Nieuwegein ligt het stadje IJsselstein. Hoewel er veel nieuwbouwwijken omheen zijn gebouwd, heeft de historische binnenstad een gezellige sfeer. Leuk om daar even een terrasje te pakken!

Mountain Network

De klim- en boulderhal van Mountain Network Nieuwegein is architectonisch onderscheiden vanwege door de unieke vorm en lichtinval. De klimwanden zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde klimmer en zijn speels vormgegeven met hoeken, korte en lange stukken overhang. Uitdagend, voor wie durft!

De Boskamer in Nieuwegein!

Alle villa’s zijn verkocht!

De Boskamer is een uniek project van Bogor Projectontwikkeling en tB projects in Nieuwegein. Hier treft u 20 exclusieve villa's op royale kavels in de prachtige besloten bosrijke omgeving van Landgoed Rijnhuizen. De bouw is gestart en alle villa’s zijn inmiddels verkocht. De oplevering vindt plaats in het najaar van 2024!

Voor meer info over de ontwikkelaars: www.bogor.nl en www.tbinvestments.nl

Verkoop
en informatie

Beumer - Nieuwbouw 030 - 677 60 00 nieuwbouw@beumer.nl

Meerndijk 7
3454 HM De Meern

De Boskamer is een
ontwikkeling van