Veelgestelde vragen

Direct naar:

Algemeen Openbare ruimte

Algemeen

Wanneer wordt met de bouw begonnen?

Met de bouw wordt gestart als aan de opschortende voorwaarden is voldaan zoals die genoemd zijn in de aannemingsovereenkomst. 

Wanneer kunnen we in de villa?

De verwachte bouwtijd is ongeveer 18 maanden.

Komen er rentekosten boven op de koopsom?

In de overeenkomst is vastgelegd dat er vanaf 5 weken wanneer u naar de notaris kunt en de 'Goed Nieuwsbrief' heeft ontvangen rente berekend zal worden.

Wanneer betaal ik de grondprijs, en wanneer betaal ik de aanneemsom?

De grondkosten worden bij het transport bij de notaris verrekend. De betaling van de aanneemsom verloopt volgens het betaalschema in termijnen zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst.

Kunnen we onze villa tijdens de bouw bekijken?

Ja, tijdens de bouw worden er enkele kijkdagen georganiseerd.

Is de villa standaard voorzien van vloerverwarming?

Alle villa’s zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de 1e verdieping (excl. de meterkast). In de basisopstelling van de badkamers is een elektrische handdoekradiator voorzien.

Welk energie-installatie krijgt de villa?

De villa wordt voorzien van een warmtepomp (aardwarmte) met een (beperkte) koelfunctie. De opstellocatie van de binnenunit (in de technische ruimte), bestaande uit de wamtepomp en bijbehorende installaties, is niet verplaatsbaar. Ook dient deze locatie vrij te blijven van obstakels voor toekomstig onderhoud.

Uit welk materiaal bestaan de kozijnen, en in welke kleur worden die geschilderd?

De kozijnen worden uitgevoerd in hout en geschilderd in de kleur kwartsgrijs zijdeglans in overeenstemming met de technische omschrijving.

Komt er een berging?

Voor elke villa wordt een berging voorzien. 

Hoe ziet het sanitair, het tegelwerk en de keuken eruit?

De villa is standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Na de aankoop van de villa kunt u in de projectshowroom uw sanitair en tegelwerk naar wens samenstellen. Voor de keuken is geen basis voorzien. Na aankoop kunt u bij de projectleverancier uw keuken naar wens samenstellen.

Welke nutsvoorzieningen zitten er standaard in de villa?

In de villa zijn (uiteraard) water- en elektra aansluitingen aanwezig. De villa wordt bovendien voorzien van loze leidingen voor aansluitpunten telefoon en CAI/Data.

Wat voor ventilatiesysteem komt er in de villa?

De ventilatie in de woning vindt plaats door middel van mechanische ventilatie met warmteterugwinning. Het systeem bestaat uit een metalen buizensysteem met afzuigpunten en inblaaspunten, middels plafond-/wandventielen, regelbaar door middel van een hoofdbediening welke geplaatst wordt in hoofdbadkamer.

Worden de wanden en plafonds in de gehele woning gespoten of worden deze kaal/ behangklaar opgeleverd?

De wanden worden behangklaar opgeleverd. De badkamers en het toilet worden voorzien van wandtegels. In de badkamer en toilet tot aan het plafond, tenzij de badkamer onder een schuin dak is gesitueerd, dan tot maximaal 2.600+ vloer en daarboven behangklaar afgewerkt. Hellende delen van de daken zijn onbehandeld. 

Worden de ramen in de woning uitgevoerd in draai-/kiep?

De draaiende delen van de ramen worden uitgevoerd in draai-/ kiep. Dit is aangegeven op de verkooptekeningen.

Worden er zonnepanelen geplaatst?

De villa’s worden voorzien van zonnepanelen, aantal zoals aangegeven op tekening en zoals blijkt uit de BENG-berekening.

Openbare ruimte

Wat voor bestrating komt er in het openbare gebied?

De bestrating in het openbare gebied is bepaald door de landschapsarchitect van het project en bestaat uit gezaagde kasseien en gebakken klinkers. De groenstroken worden opgesloten met een kasseienrand.

Is er voldoende parkeerruimte?

Alle villa’s hebben de beschikking over 2 privé parkeerplaatsen bij de villa. Tussen de villa’s in het Hof van De Boskamer en bij de entree van De Boskamerlaan wordt een openbare parkeervoorziening aangebracht met totaal 12 parkeerplaatsen voor bezoekers parkeren. In het openbaar gebied rondom De Boskamer zijn bovendien ook gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers parkeren.

Verkoop
en informatie

Beumer - Nieuwbouw 030 - 677 60 00 nieuwbouw@beumer.nl

Meerndijk 7
3454 HM De Meern

De Boskamer is een
ontwikkeling van