20 villa's in 8 unieke types met een eigen karakter Wonen op een landgoed

De villa’s zijn ruim en luxueus, omringd met houten vlonders en grote tuinen die op een organische wijze overgaan in het monumentale bospark. In de architectuur herkennen we vormen en details die het roemrijke verleden oproepen, en tegelijkertijd worden alle hedendaagse verwachtingen overtroffen.

De villa's zijn al zo compleet en zo royaal, dat de behoefte aan extra's wegvalt.

Keuken

Uw keuken vraagt om maatwerk

Een keuken is net zo persoonlijk als uw manier van leven. Om die reden kent De Boskamer geen standaardkeukens, maar brengen wij u graag in contact met onze projectleverancier, SieMatic aan de Ringveste. Zij zijn vanaf het prille begin betrokken bij dit project en kunnen u daardoor volledig begeleiden bij een passende invulling van uw designkeuken. Daartoe zetten zij al hun expertise en ervaring in en heten zij u van harte welkom in hun uitgebreide showroom te Houten.

Bekijk de video
Bekijk de brochure
“Een keuken is net zo persoonlijk als uw manier van leven.“
Keuken - De Boskamer

Sanitair en tegels

Kruispunt van snelwegen

De badkamer en het sanitair geven bij uitstek dat gevoel van ontspanning waarmee u de dag graag begint en eindigt. Het realiserend bouwbedrijf van De Boskamer: Thuis in Bouwen voorziet in al het sanitair en tegelwerk dat in de basis is voorzien in uw villa, maar is ook uw partner voor al uw extra wensen. Dat geldt zowel voor het sanitair en het tegelwerk als voor de hoogwaardige afwerking van uw villa.

Bekijk de video

Duurzaamheid

Gasloos en energiezuinig veel aandacht voor duurzaamheid

Duurzaamheid heeft veel aandacht gekregen in het ontwerp voor De Boskamer. Hierdoor voldoen de villa’s aan de nieuwste wet- en regelgeving en aan alle maatstaven van deze tijd. En dat merk je dagelijks aan het ultieme wooncomfort.

Gasloos

De villa's worden goed geïsoleerd en gasloos opgeleverd. Er komt een individuele bron met warmte-koudeopslag (zogenaamde aardwarmte), gecombineerd met vloerverwarming. Tijdens de warmere zomerperiode stroomt koud water door deze installatie, waardoor de vloer koel blijft en de temperatuur met enkele graden daalt. Dankzij deze topkoeling zijn de villa’s gelijkmatig warm in de winter en met enkele graden te koelen in de zomer.

Ventilatie

In de woningen wordt een balansventilatie aangebracht met een WTW (WarmteTerugWinning) unit, met een optimale luchtkwaliteit als gevolg. De ene ventilator zuigt de gebruikte lucht in de villa af, terwijl de andere ventilator verse buitenlucht in de woning blaast. De WTW-unit zorgt dat er warmte-uitwisseling plaatsvindt tussen beide gescheiden luchtstromen. De koude buitenlucht wordt dan gratis voorverwarmd met de warmte van de uitgaande lucht.

Zonnepanelen - De Boskamer

Zonnepanelen

Alle villa’s worden voorzien van zonnepanelen, waarbij ook is gekeken waar dit esthetisch het meest verantwoord is. De positionering van de panelen is waar mogelijk optimaal afgestemd op de vorm van de daken, en anders worden zij op de carport geplaatst.

Goed geïsoleerd

Voor nieuwbouwwoningen worden hoge eisen gesteld aan de isolatie van dak, vloeren, wanden en beglazing. Dat is ook logisch: de woningen moeten de nieuwe standaard zijn op het gebied van energiezuinigheid, met technieken die nog jaren meegaan. In De Boskamer wordt aan al die eisen voldaan.

De situatie
met erfafscheidingen
en parkeren

De Boskamer - plattegrond

Verkoop is gestart!

U kunt zich nog inschrijven voor een aantal villa's!

Schrijft u zich nu in voor uw droomvilla in De Boskamer en maak uw woonaccount aan. Op dit moment zijn er nog enkele villa’s beschikbaar. Voor de actuele beschikbaarheid adviseren wij u ook even contact op te nemen met Beumer nieuwbouw.
Telefoon: 030 – 677 60 00.

Inschrijven

Verkoop
en informatie

De Boskamer is een
ontwikkeling van