januari 2022

Start verkoop 11 februari!

Op vrijdag 11 februari om 13.00 uur start de online verkoop van De Boskamer. Wij adviseren u alvast uw woonaccount aan te maken via de button inschrijven, zodat u 11 februari kunt inschrijven op de villa(‘s) van uw voorkeur. Ontdek nu de charme van de 8 villatypes in het Hof van de Boskamer en De Boskamerlaan! De virtuele tour neemt u mee in de prachtige woonomgeving rondom de villa’s en bij de diverse types treft u ook de prijzen en de plattegronden.

Meer informatie? U kunt bij downloads de uitgebreide brochure en de verkoopprocedure downloaden. Wilt u vast aan de slag? Regelt u dan nu alvast een financiële check bij uw bank, zodat u goed voorbereid bent op het proces rondom de inschrijving. Zie hiertoe ook de verkoopprocedure bij de downloads op de website.

Op zaterdag 12 februari organiseren wij uitsluitend op afspraak een verkoopmoment op de locatie. U wordt dan in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan een exclusieve rondleiding op de beoogde bouwlocatie op het landgoed. Wij wijzen u erop dat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn in verband met maatregelen rondom Covid. U kunt een tijdblok inboeken via uw woonaccount die u heeft aangemaakt op de projectsite. Op zaterdag 12 februari staat het verkoopteam dan voor u klaar op locatie met een complete verkoopset, bestaande uit een luxe brochure, prijslijst en verkoopprocedure!

Graag tot ziens in De Boskamer!

Verkoopteam De Boskamer

Verkoop
en informatie

Beumer - Nieuwbouw 030 - 677 60 00 nieuwbouw@beumer.nl

Meerndijk 7
3454 HM De Meern

De Boskamer is een
ontwikkeling van